Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Diagnostika O celiakii Aktuality O projektu Rady a tipy Odběrová místa

Cheesecake

Ingredience:

80 g bezlepkových máslových sušenek
50 g másla

Krém:

200 g ricotty
56 g (7 lžiček) 30% smetany
56 g šlehačky (35%)
40 g cukru
80 g čokolády na vaření
14 g kakaa
1 plátek želatiny
strouhaná pomerančová kůra

Postup:

Sušenky rozdrtíme na hrubší strouhanku, máslo rozpustíme. Obojí smícháme, pevně vtlačíme na dno formy a uložíme na půl hodiny do chladničky. Ušleháme pevnou šlehačku, želatinu rozpustíme ve smetaně (30%). Čokoládu rozehřejeme a pak ji ručně zpracujeme s ricottou, cukrem, kakaem a pomerančovou kůrou. Do krému vmícháme šlehačku, rozpuštěnou želatinu, potřeme korpus a vše necháme dobře ztuhnout v chladničce.
 
cheesecake