Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Diagnostika O celiakii Aktuality O projektu Rady a tipy Odběrová místa

Sušenky KOKA

Domácí mlsání nejen na vánoční stůl.

Suroviny:

170 g bezlepkové mouky
40 g kukuřičná hladká mouka
130 g tuk (Hera, máslo)
90 g cukru moučka + vanilkový
30 g kvalitní kakao
20 g kokosu
1 žloutek
citrónová kůra

Postup:

Suché suroviny promícháme, přidáme změklý tuk a vejce. Dobře prohněteme a necháme odležet cca 1 hodinu (můžeme i přes noc) v chladnu. Z těsta vyvalujeme plát 0,3–0,5 cm a vykrajujeme vykrajovátkem tvary. Ty pokládáme na vysypaný plech. Pečeme při teplotě 170 °C.