Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Diagnostika O celiakii Aktuality O projektu Rady a tipy Odběrová místa

Kokosové noky s malinami

Kombinace chuti malin a kokosu se ukázala jako velmi zajímavá. Ochutnejte a přesvědčte se sami!

Suroviny:

200 g směsi na jáhlové těsto
200 g mléka
200 g tvarohu
1 vejce
2 lžíce kokosové moučky (a trochu na posyp)
maliny (mohou být mražené)
cukr "moučka"
kukuřičný škrob

Postup:

Ze směsi, mléka, tvarohu, vejce a kokosové moučky připravíme těsto, které necháme chvíli odležet. V mírně osolené vroucí vodě uvaříme kávovou lžičkou tvarované nočky. Maliny necháme rozmrazit, prohřejeme je, rozmačkáme vidličkou, podle chuti osladíme a můžeme lehce zahustit kukuřičným škrobem. Do malinového pyré klademe nočky posypané trochou kokosové moučky.